lauantai 29. lokakuuta 2011

Homecoming!

Huuhhuh nyt on sitten koettu homecoming. Se on siis käsitykseni mukaan "tervetuloa kouluun" tanssiaiset. Valitettavasti minun kouluni on niin uusi ettei meillä pidetty tanssiaisia. En siis päässyt mekko ostoksille. :(
  Texasissa on tapana antaa omalle parilleen mom tai garter. Laitan pari kuvaa noista koska ekaa kertaa kun kuulin niin olin hyvin ymmälläni. Se menee niin että poika valmistaa tytölle momin ja tyttö pojalle garterin. Hinta vaihteleekin sitten siitä 30 dollarista satoihin dollareihin. Jotkut panostavat noihin todella paljon. Itse tekemäni garter maksoi siinä 45 dollaria. (yritin päästä mahdollisimman halvalla) Noita pidettiin sitten koko perjantai koulupäivä ja sen jälkeen illalla jalkapallo-pelissä. Siellä valittiin myös homecoming kuningas ja kuningatar koulun vanhimmista eli senioreista.
  Mikä teki omasta homecomingistani aika muistettavan ja kivan oli se, että minun deittini vei minut pelin jälkeen syömään ja seuraavana päivänä katsomaan Rangereiden World Series pesäpallo-peliä. En edes halua tietää kuinka kalliit ne liput oli. :D Tapahtuma oli ihan tupaten täynnä ja lippujen hinnat vaihtelee siinä 300-1000 dollaria. Meillä oli aika hyvät paikat. ;) Peli oli uskomatoman hyvä. Rakastin sitä tunnelmaa kentällä. Kiitän siis tästä ikimuistoisesta homecomingista deittiäni!!
 Toi garter tulee siis pojan käsivarteen. Se on paljon pienempi kuin mom.
 Tässä ollaan sitten ystäväni Torrien kanssa näyttämässä momejamme. :)
 Joidenkin momit olivat ihan uskomattoman suuria!
Wuhuu go USA TEXAS!!
 Ei kyllä ollut montaa paikkaa tyhjänä ja tää stadion oli ihan valtava.
Wuhuu go Rangers! :D

2 kommenttia:

  1. Hei taas Nelli,

    Kiitos kivasta kirjoituksestasi. Pystyin "sieluni silmillä" näkemään kertomiasi asioita - kaikki on niin suurta ja suureellista.

    Voi taas hyvin! Olemme kaikki "hengessä" mukana.

    Kirsti-täti

    VastaaPoista