torstai 11. elokuuta 2011

Kohta se alkaa

Ylihuomenna se toteutuu, kauan odotettu vaihto-oppilasvuoteni lähtee käyntiin USA:ssa, Texasissa. Lauantai aamuna 13.8. lentokone nousee yläilmoihin kello kahdeksalta eli pitää herätä tosi aikaisin. Pakkaaminen on lähes valmis, vielä viime hetken muunnelmia.

Tuleva perheeni vaikuttaa todella ihanalta. Sain tietää perheeni kesäkuun alussa ja siitä lähtien olen pitänyt yhteyttä heihin sähköpostin ja skypen välityksellä. Perheessä on äiti, isä ja 2 ylisöpöä pikkupoikaa.

Välillä on ollut vaikeuksia ymmärtää, että nyt on sitten koittanut se aika, jonka eteen olen joutunut tekemään jo vaikka mitä. Esimerkiksi viisumin hakemista ja monien rokotuksien ottamista. Perhettä ja ystäviä tulee olemaan ikävä aivan älyttömän paljon! Onneksi olen ehtinyt näkemään ystäviäni kaikkien kiireitteni keskellä.

Uskon, että matkastani tulee ikimuistoinen unohtumaton kokemus, joista käteeni jää hyvä englanninkielen taito, uusia ystäviä, mahtavia seikkailuja sekä perhe, jonka kanssa voin pitää yhteyttä vielä vanhenpanakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti